Edward Riedl (M)

Tobaksfria dagen

Idag är det den av WHO instiftade Tobaksfria dagen går det att läsa. Jag noterar också att jag varit snusfri i ca fyra år, två månader och tio dagar. Inte för att jag räknar. Det gick betydligt enklare än jag trodde. Dock ersatte jag en last med en annan och har först för cirka ett år sedan blivit kvitt sötsuget jag ersatte snuset med. Men jag önskar alla lycka till med att bli fria från tobaksberoendet och hoppas ni är så kloka att ni inte ersätter det med en annan last.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    rökare vid bussen, rökare utanför alla dörrar till större affärer, rökare i bankomatkön-är pest..som astmatiker har jag lust att ta till lätt ”våld” ibland! Det har hänt att jag måste kliva ur en kö för att ngt pucko väljer att stå just där å röka.

    Jag har ingen fördragsamhet what so ever. Det är egoistiskt oförskämt och hänsynslöst!

    Rökare KAN röka någon annanstans än i en bankomatkö tex- JAG KAN bara ta ut pengar ur automaten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.