Edward Riedl (M)

Maud Olofsson

Centerpartiets partiledare Maud Olofsson har nu meddelat att hon avgår som partiledare. Jag beklagar att Västerbotten och Sverige därmed förlorar en ytterligare en av alliansens grundare. Mauds arbete för alliansbygget är uppskattat långt utanför hennes eget parti. Jag hoppas verkligen att hon trots att hon lämnar partiledarjobbet på ett eller annat sätt kommer att finnas kvar i arbetet med att göra Sverige bättre. Som duktig och driven kvinnlig politiker har hon fått stått ut med mycket vilket säkert slitit. Som allianskamrat vill jag tacka Maud för allt hon gjort för alliansens bildande och fortsatta styrka. Jag hoppas verkligen din efterträdare kommer att orka fortsätta i din anda.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-06-24 20:27)
    Jag ser gärna att centerpartiet fortsätter vara en tydlig röst för glesbygd och miljö i alliansbygget och inte minst vara ett tydligt borgerligt parti med stort ansvar för Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.