Edward Riedl (M)

Jag svarar på alla kommentarer

Med jämna mellanrum kommer jag att ägna en blogg åt hur jag skriver min blogg då det i en del kommentarer tas upp varför jag inte svarar per omgående. Det har att göra med att min tillvaro som förtroendevald innebär fler uppgifter än bloggen även om jag tar både bloggen och kommentarer här på stort allvar. Dessutom har jag ambitionen att skriva minst ett inlägg per dag. Det innebär att jag inte hinner kommentera alla händelser i världen även om en del läsare gärna önskade att jag gjorde det. Jag försöker inte längre besvara kommentarer varje dag som tidigare då det är helt omöjligt att klara det tidsmässigt. Istället är min grundambition att besvara kommentarer varje helg. men om hela helgen är fylld av annat arbete kan det ibland ta ytterligare en helg. I extremfallet så kan det ta ytterligare lite längre tid. Det är min ambitionsnivå när det gäller bloggen och besvarandet av kommentarer. Ibland är jag också ledig vilket kan vara viktigt att påpeka. Jag hoppas ni som läser och kommenterar bloggen fortsätter med det vare sig ni håller med mig ofta eller mindre ofta.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. lf

    Om du har ambitionen att skriva en blogg varje dag då måste du väl förstå att det tar tid.
    Vi, några oberoende bloggkommentatorer har försökt att få dig att erkänna att ni har haft samtal med SD i vissa frågor.Du har förnekat detta.Nu har en tung riksdagspolitiker (Jonas Sjöstedt)i ett inlägg i VF konstaterat att ni fört överläggningar med SD.
    Att du försökt förmörka detta kan inte ge dig trovärdighet.

  2. ceko

    Om ditt förnekande av moderaternas ”överläggningar” med SD, så kan Du läsa att ditt partiorgan Svenska Dagbladet var den tidning som avslöjade nyheten. Det är pinsamt att läsa ditt tidigare svar i ämnet. Inte undra på att politikerförakt har kommit upp på ytan igen.

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-07-02 17:38)
    Det Jonas påstår är helt enkelt felaktigt vilket också är skälet till att jag i samma tidning också bemött detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.