Edward Riedl (M)

Negativa kampanjer

Idag skriver socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin i Aftonbladet att moderaterna tagit negativa kampanjer till Sverige. Bakgrunden är hemsidan där man lägger ihop socialdemokraternas alla löften och visar hur mycket det kostar. Jag kan inte riktigt hålla med om att detta är negativt kampanjande. Juholt är ute och lovar allt åt alla – Väljarna förtjänar att se prislappen på den sortens politik. Vill man se resultatet är det bara att titta på länder som Grekland där politiker under lång tid lovat för mycket. Det är inte negativ kampanj Carin Jämtin – Även om det säkert är besvärande för er.

Edward Riedl (M).

9 kommentarer

  1. 1 miljard till finansdepartimentet

    Är det de Du åsyftar att pengar för bistånd överförs till Anders Borgs domäner. Men med moderat politik är det säkert rätt. Till och med SD hånar Er. Var och en får klara sig själv enligt högern. Egoismen tar över mer och mer. Du skulle ju svara på alla bloggkommentarer, men fler och fler får inget svar. Dina utfästelser är inte trovärdiga.

  2. dave

    På tal om negativa kampanjer, var det inte sossarna som körde med ”Välkommen till arbetslösheten” inför studenten för nåt år sedan? Det är ju rätt lustigt eftersom sossarna misslyckades kapitalt med ungdomsarbetslösheten sist de hade makten.

  3. JonasE

    Så alla Alliansens skattesänkningar kotar inget då …eller??….för det är just skippandet av skattesänkningar som är Juholts finansiering!!.

  4. lf

    Men,herregud det var ju borgerliga regeringar i Grekland som lovade allt åt alla.
    Socialdemokratiska regeringar i Sverige har alltid hållit ordning på ekonomin.
    Tacka socialdemokraterna istället för att ni fick överta ett Sverige i god balans 2006.

  5. Edward Riedl

    Svar till 1 miljard till finansdepartimentet (2011-07-14 13:34)
    Att de röd-gröna och Sd har samma uppfattning i en fråga innebär inte någon kvalitetsstämpel för mig.

  6. Edward Riedl

    Svar till JonasE (2011-07-14 16:42)
    Vilka skatter är det han vill höja då? För att slopa femte steget i jobbskatteavdraget räcker inte på långa vägar för hans löften.

  7. lf

    Ja,jag vet inte men jag tror att det var en moderat regering i Grekland som lovade allt åt alla.Jag håller inte som du koll på alla regeringar.
    Men i Sverige har inte socialdemokratiska regeringar lovat allt åt alla.Det visar historien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.