Edward Riedl (M)

Juholts sedelpress

Nya moderaterna har på hemsidan juholtssedelpress.se försökt att sammanställa alla hans löften och vad de så här långt skulle kosta. Socialdemokraterna har fortsatt smekmånad när det gäller granskningen av deras politik, hur den ska finansieras och med vem de vill regera. Det är därför bra att det finns början till en sådan granskning. Min gissning är att väljarna kommer att vilja ha lite mer svar innan valet.

Besök hemsidan här.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. JonasE

    Juholts sedelpress, har lite med verkligheten att göra då man brister i källhänvisning, de flesta källorna är rena ginnsningar, men det räcker väl för Moderaterna för att kallas sanning??.

  2. Lars Gidlöf

    Du säger jag är spydig i mina kommentarer, det var du som sa att Ni politiker var så kloka, jag ifrågasatte politikers klokhet, det har man väl rätt att göra?

    På vilket sätt skulle Ni vara klokare än vanligt folk?

    Sen skriver du att du alltid svarar på kommentarer, sanning med stor modifikation för var är svaren dina då på dessa frågor jag ställde? Här kommer de igen, vore tacksam för att få svar, för det är Ni skyldiga oss som betalar er lön och eftersom Ni ska ta vara på folkets intressen.

    Här kommer frågorna igen:

    Du hävdar att politiker är så kloka, ärligt så äcklar det mig,Ni utförsäkrar folk men då en minister avgår för att han sexchattat, då får han 1,3 miljoner kr, hur kan Ni säga att Ni förstår vanligt folk?

    Du leker lastbilschaufför på Solvalla, men vet du hur stressat chaufförerna har med dessa arbetstidsregler och allt krångel med detta?

    Varför gynna arbetstillfällen i restaurangbranschen med 1 miljon per jobb men rädda Svensk jsöfart, det kan ni inte.

    Det ska väl inte vara svårt svara på dessa frågor, eller hur? Hur kan en sexchattare få 1,3 miljoner då han slutar frivilligt medans en som är utförsäkrad (ofriviiligt) bara får 5000:-?

    Vad vet du om chaufförernas stress pga av de digitala förarkorten,vilka egentligen är bra,men då de jagas av polisen vid minsta förseelse?

    Varför kan man sänka en hel industri trots riksdagsmajoritet om tonnageskatt men däremot ge miljon stöd till en företagskategori som är de som mest skattefuskar?

  3. ceko

    S har styrt Sverige i flera årtionden och där ekonomi och uppbyggnad av välfärd gått hand i hand. Men nu har högern
    fått makten och nedrustar i snabb takt för att de rika skall få en mindre skattebörda. Det bästa för vanliga medborgare är att oppositionen ”fäller” högerregeringen så vi får nyval. På högerns valaffischer de senaste 40-åren så gnäller högern över skattebördan. Att hjälpa fattiga och svaga struntar Ni fullständigt i.
    Vad är det som skiljer de nya moderaterna från de gamla?

  4. Edward Riedl

    Svar till JonasE (2011-07-19 17:09)
    Som jag tydligt skriver är detta bara början till en granskning då mycket av Juholts löften är svårt att beräkna. Detta står också på hemsidan. Däremot borde det väl rimligen ligga i Juholts och socialdemokraternas intresse/ansvar att berätta vad deras politik skulle kosta???

  5. Edward Riedl

    Svar till Lars Gidlöf (2011-07-19 18:52)
    Självklart har jag aldrig sagt eller ens antytt att vanligt politiker är klokare än vanligt folk. Men om du berättar var jag skrivit eller när jag sagt att politiker är klokare än vanligt folik blir fortsatt diskussion meningsfull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.