Edward Riedl (M)

Sverige behöver fler radiokanaler

Idag hade jag och ett par moderata riksdagskollegor inne en debattartikel i VK med budskapet att Sverige behöver fler radiokanaler.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. Observer

    Sverige behöver fler radiokanaler lika mycket som en fisk behöver en cykel.. Eller är du rädd att reklamföretagen ska bli tvungna att lugna sig lite, så vi får en chans att faktiskt höra på musiken och nyheterna?

  2. Krister Klermalm

    Vill du att kommunerna ska ta sitt ansvar gällande utbetalningarna av försörjningsstöden sker god tid innan dagarna 28, 30 och 31 – då bland annat autogiro dras på kontot?

    Vill du att kommunerna ska ta sitt ansvar för sitt handlande kring försenade utbetalningar att kommunen står för alla extra utgifter, kostnader etc – oavsett vad för faktura som gäller i normen eller inte – av följden av detta?

    Utbetalningsdag är inte reglerat, läs på. Har du sett detta reglemente så vill jag se den. För finns den varför utbetals inte ändå försörjningsstödet i god tid för autogiro även så jag ansökan själv i god tid att dem ska hinna med det.

    Ska den folkbokförda Kommun ska kunna neka en försörjningsstöd bara för att du vistas i en annan kommun av en låg elräkning för att ha umgänge med barnen eller/och söker jobb?

  3. Edward Riedl

    Svar till Observer (2011-08-08 14:52)
    Det fina med valfrihet är förmånen att få välja. Det ofina med icke valfrihet är att inte ha förmånen att få välja. Med fler radiokanaler finansierade av reklam kan du välja att lyssna på dem också eller fortsätta lyssna på skattefinansierad radio..

  4. Edward Riedl

    Svar till Krister Klermalm (2011-08-08 17:30)
    Kommunerna ska givetvis följa de lagar och regler som de är ålagda att följa. Om det trots detta kommer människor i kläm pga regelverken så har vi politiker ett ansvar att åtgärda dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.