Edward Riedl (M)

Husbil och mat på Nolia

Idag har jag gått runt på området och tittat på allt från mat till traktorer. Även husbilar och bra putsmedel hann ses under rundvandringen. Eftersom vi är så många moderater på plats turas vi om att gå runt området i våra moderatjackor. Rätt många som kommer fram och vill prata en stund vilket är trevligt.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Vill du att kommunerna ska ta sitt ansvar gällande utbetalningarna av försörjningsstöden sker god tid innan dagarna 28, 30 och 31 – då bland annat autogiro dras på kontot?

    Vill du att kommunerna ska ta sitt ansvar för sitt handlande kring försenade utbetalningar att kommunen står för alla extra utgifter, kostnader etc – oavsett vad för faktura som gäller i normen eller inte – av följden av detta?

    Utbetalningsdag är inte reglerat, läs på. Har du sett detta reglemente så vill jag se den. För finns den varför utbetals inte ändå försörjningsstödet i god tid för autogiro även så jag ansökt själv i god tid att dem ska hinna med det.

    Ska den folkbokförda Kommun ska kunna neka en försörjningsstöd bara för att du vistas i en annan kommun av en låg elräkning för att ha umgänge med barnen eller/och söker jobb?

  2. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-08-10 22:05)
    Nu är det så att många kommer fram just därför att de ser att vi är moderater. I andra inlägg skriver jag övergripande vad människor vill prata om. Men som jag sagt till dig tidigare. jag är glad att du både läser och kommenterar min blogg. Men jag skriver inte bara för dig… Så inlägg du inte gillar kommer det att komma fler av.

  3. Edward Riedl

    Svar till Krister Klermalm (2011-08-10 23:55)
    Snälla du. Jag svarar i snitt på kommentarer varannan vecka i klump. Du får bara ett svar oavsett hur många gånger du än ställer samma fråga. Så snälla du – Ställ inte samma fråga i varje blogginlägg jag skriver.

    Vi har ett bra skyddsnät i Sverige jämfört med alla andra länder i världen. Trots detta finns det ibland skäl att se över både regelverk och rutiner för att människor inte ska fara illa. I just ditt fall kan jag inte uttala mig då jag inte vet mer än vad du skriver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.