Edward Riedl (M)

Många samtal på Nolia

Dagen bjöd på många trevliga samtal på Nolia om allt från priset på vatten till oron på världsmarknaden. Jag och partikompisen Katja jobbade i moderatmontern och tävlade i att skruva ventil snabbast. Inga rekordtider idag.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Varför kan du inte besvara mina frågorn som är solklara att kunna göra det. För det handlar om rättsäkerheten för individen i nyttjande av sociala skyddsnäten att inte hamna i ekonomisk knipa av kommunernas offentfliga uppgift åtaganden. Svarar ni inte på frågorna innebär att ni accepterar att kommunerna ställer folk på bar backe som frågorna handlar om.

  2. Edward Riedl

    Svar till Krister Klermalm (2011-08-12 11:39)
    Snälla du. Jag svarar i snitt på kommentarer varannan vecka i klump. Du får bara ett svar oavsett hur många gånger du än ställer samma fråga. Så snälla du – Ställ inte samma fråga i varje blogginlägg jag skriver.

    Vi har ett bra skyddsnät i Sverige jämfört med alla andra länder i världen. Trots detta finns det ibland skäl att se över både regelverk och rutiner för att människor inte ska fara illa. I just ditt fall kan jag inte uttala mig då jag inte vet mer än vad du skriver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.