Edward Riedl (M)

Umeå är en attraktiv och expansiv stad

Fantastiskt roligt att IKEA väljer att etablera sig i norrlandsstörsta och mest expansiva stad Umeå. Det är som många sagt ett styrkebesked att IKEA vill komma hit samtidigt som det ytterligare bidrar till Umeå:s fortsatta tillväxt.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Hans

    Hejsan Edward!
    Jag gläds också över att Ikea tänker komma till Umeå men jag undrar varför man väljer entré syd? Förstår att detta inte är ditt bord men du kanske har insikt i varför? Jag har alltid haft för mig och tror fortfarande att handel föder handel och att den bör hållas ihop på stora handelsområden för att nyttja denna fördel samt locka hit många andra stora handelskoncerner. Typ som Birsta i s-vall. Men i Umeå gör vi precis tvärtom.. sprider ut all handel runt om stan på nya områden hela tiden.. Om man ska åka runt o kika på lite olika ställen får man köra flera mil… Miljömässig katastrof… Dessutom butikerna på Klockarbäcken känner sig lurade, De skulle aldrig ha byggt något där överhuvudtaget.. Varför satsar man inte vidare på ersboda/mariedal eller entré Norr istället eller I20 skogen som ligger väldigt bra till?
    Hur ser planen ut gällande växande handel på entré syd? Kommer fler stora kedjor att rymmas där eller blir det ytterliga nya områden för dessa? antar att Ikea kommer locka hit fler kedjor förhoppningsvis men frågan är var??
    Mvh Hans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.