Edward Riedl (M)

Gigantiskt räddningspaket planeras för euron

En stor räddningsplan för euron planeras nu för fullt. Målet är att trygga marknaden att det finns muskler att klara Grekland och eventuella följder av deras situation. Genom att Europas skattebetalare tar på sig ökad risk vid systemkollaps kan ytterligare krediter frigöras på kort sikt. problemet är dock fortsatt att en mängd länder i Europa lever över sina tillgångar. Till en viss gräns kommer det att kortsiktigt fungera med att laga och lappa. Men i slutändan måste alla dessa länder rätta munnen efter matsäcken – Så enkelt eller svårt är det. Varken mer eller mindre.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.