Edward Riedl (M)

Regeringen gör ett bra jobb

Hela 59% anser i en färskt Skop-undersökning att regeringen gör ett bra jobb. Bara 28% tror att oppositionen skulle göra ett bättre jobb. Alliansregeringen har ett starkt stöd för en fortsatt ansvarsfull politik som långsiktigt bygger Sverige starkare.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

 1. lf

  Regeringen gör ett bra jobb säger en moderat.
  Självklart för alla moderater som läser ERs blogg.Men vad inte vanliga väljare har upptäckt är regeringens systematiska bluff.
  Man har kört de flesta sociala trygghetssystem i botten.
  Men nu då man ser vilka orimliga konsekvenser det fått så kör man en ny taktik.
  Hur låter det? Nu tar vi ett nytt steg att förbättra för de som har det sämst ställda.Jag hoppas att vanliga väljare genomskådar denna bluff.

 2. Leif

  Måste vara skönt att sitta i riksdagen, se sitt eget parti skjuta sig i foten men allt sossarna gör, istället för att förnya sig, är att ta flera steg tillbaka.

 3. lf

  Man kan bli upprörd över senaste reportaget av ”uppdrag granskning”.Hur man kan ta hit folk för att utföra uppgifter som svenskar inte vill ha (RUT) o (rot)m.fl.
  Här lämnar utländska mammor sina barn för att få jobba åt företag i Sverige som kan få skattesubventioner till de rika.De gör det för
  att överleva.
  Viken synism.
  Inte att undra på att Bl.a Maud Olovsson har stimulerat denna invandring.
  Om man skall bygga Sverige på att utnyttja billig arbetskraft från svagare länder då finns ingen solidaritet kvar.

 4. Edward Riedl

  Svar till lf (2011-09-28 20:57)
  Jag tror de flesta av oss blir upprörda när våra medmänniskor utnyttjas. Men verkligheten är sällan alltid fullt så enkel som den beskrivs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.