Edward Riedl (M)

Alliansens budget är bättre än socialdemokraternas

Att jag tycker alliansens budget är bättre än socialdemokraternas är knappast förvånande. Men enligt aftonbladets nätenkät så anser mellan 6-7 av 10 att alliansens budgetförslag är bättre än socialdemokraternas.

Se nätenkäten här.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

4 kommentarer

  1. ceko

    Men sämre är det på häktena som Flemingsberg. Där hade personalen påtalet för Justitieministern om säkerhetsriskerna utan att hon har svarat. Alla i ledningen skyller på varandra, som vanligt. Tänk Dig vilket ramaskri det skulle blivit om det hade varit en s-regering när detta tragiska hände. Men det verkar ju viktigare med lägre skatt än ett människoliv för högern.

  2. Mr Sound ***

    Politik går numera ut på att anpassas till att tillfredsställa mittenväljarna. Den som lyssnade på Juholts sista presentation av skuggbudgeten kan ju gång på gång höra hur han påpekar att denna budget skulle vara något som S tidigare inte mäktat med – en direkt nedsabling av S före valet alltså.

    I övrigt idel löften i gammal S-propagandastil – återigen när skattmästaren öppnar kassakistorna, då kommer väljarna. Sannolikt den sämsta S-budgeten någonsin under socialdemokratins existens.

  3. Edward Riedl

    Svar till ceko (2011-10-06 09:10)
    Nu har vi inte ministerstyre i Sverige. Däremot har vi i alliansen tillfärt hela rättskedjan betydande resurser. Men det aktuella fallet är givetvis mycket tragiskt på alla sätt och vis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.