Edward Riedl (M)

Reinfeldt var bra i debatten

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) var bra i gårdagens debatt även om vår huvudmotståndare, socialdemokraterna, saknades. Han förklarade på ett lugnt och sakligt sätt varför det är viktigt med ansvarstagande när omvärlden är så osäker. Det har i media debatterats flitigt vem som vann på att socialdemokraterna och vänsterpartiet inte var på plats. Tyvärr tror jag att den stora vinnaren var Juholt och socialdemokraterna. Återigen slapp de förklara hur deras politik ska gå ihop. Men det viktigaste budskapet till väljarna efter gårdagskvällen är att Sverige bara har ett regeringsalternativ och det är alliansen.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Mr Sound ***

    Nåja, Reinfeldt har en större debattvana än tex Åkesson, men samtidigt utstrålar vår statsminister en påtaglig översittarattityd när han ska diskutera med sina meningsmotståndare. Om det är bra eller dåligt vet vi 2014…

    Men varför inte säga något om den humor Reinfeldt har:

    Fredrik Reinfeldt till Åkesson under debatten;

    ”Din finansiering är att du trollar bort 90 procent av invandringen på ett år och det går alltså inte att genomföra, därför har du inte din finansiering”.

    Samtidigt, moderaternas systerparti i England;

    Brittiska regeringen tänker skärpa reglerna för familjeåterförening i syfte att sätta stopp för missbruk av välfärdssystemet. Det framgår av utdrag ur ett tal som den konservative premiärministern David Cameron håller på måndagen, vilka gjorts tillgängliga för medierna i förväg.

    Bland annat ska släktingarna i landet ha råd att försörja nyanlända anhöriga.
    De konservativa vill minska landets nettoinvandring från runt 200 000 per år till några tiotusental.
    http://www.expressen.se/nyheter/1.2586315/cameron-vill-skarpa-brittiska-invandrarlagar

    Verkar som att Cameron är en riktig trollkarl!

    Slutligen är det kul hur de sk. experterna på slutet avslutade med att ge SD tips på hur de skulle bli mer framgångsrika. Jag tyckte mig skönja att folkviljan sken igenom där trots att de uppenbart var utvalda som en motpol till SD. Det framstod nästan som att de ville att det skall gå bra för SD, något som varje svensk som är välvilligt inställd till det svenska folket naturligtvis vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.