Edward Riedl (M)

Lunch på Rosenbad

Idag var vi från hela Trafikutskottet på Rosenbad för att träffa infrastrukturminister Catarina Elmsäter-Svärd (M) och hennes medarbetare på departementet. Det är ett bra tillfälle att prata om olika frågor samt få en inblick i hur arbetet fortlöper på departementet.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. lf

    Ja,jag förstår att ni hade trevligt i Trafikutskottet men Bottniabanan som du kraftigt propagerade före valet vad tycker du nu? Sen är ju det märkligt att du som allmän politiker inte med ett ord kommenterar de vårdskandaler som uppdagas.

  2. ceko

    Varför skriver Du inte på din blogg om hur kritisk Du är mot byggandet av Norrbottnia-banan. Debatten sändes i TV där infrastruktur ministern fick svara på frågor, de flesta från Norr-och Västerbottens riksdagsledamöter.

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-11-09 19:40)
    Botniabanan är förvisso byggd. Gissar att du menar Norrbotniabanan. I så fall kan jag konstatera att det går relativt bra. Vi har fått med hela botniska korridoren i Core Network. Du kan läsa mer om det i senare bloggar på samma ämne. Däremot måste vi ha finansiering klar innan vi börjar bygga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.