Edward Riedl (M)

Grekisk järnvägspolitik

Grekland har lånat pengar till det mesta de senaste åren. Så även till utbyggnad av deras järnvägssystem. Nu är dock festen över och snart finns det varken anställda eller pengar för att hålla igång järnvägssystemt där. När socialdemokrater och vänsterpartister runt om i landet lovar att satsa mer pengar på järnvägen med lånade pengar vill jag rekomendera den som tycker det låter spännande följandeartikel. Den beskriver väl hur det blir när lånen blir för stora. Det är nog tur att Sverige har en ansvarstagande alliansregering med Anders Borg (M) som finansminister så vi slipper de stora nedskärningarna i välfärden som övriga Europa nu håller på med.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. lf

    Detta tyder på att du inte vill satsa på Norrbottniabanan trots stöd från EU.
    Detta bör väljare i norr beakta.

  2. lf

    Nu Edvard får du väl lugna ned med bloggandet och börja besvara kommentatorerna.Eller så har du beslutat att skita i kommentarer från medborgare.

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-12-02 20:25)
    Den kopplingen är helt felaktig. Däremot avser vi i alliansen inte att börja bygga förrän vi har finansieringen på plats. Det hoppas jag är tydligt för väljare i norr.

  4. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-12-02 20:47)
    Jag besvarar samtliga som kommenterar på min blogg. Dock inte samma dag då jag har andra uppgifter att sköta också. Du får helt enkelt hålla till goda med detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.