Edward Riedl (M)

Oseriös socialdemokrati

Det blir allt mer uppenbart att det gamla maktpartiet ( i positiv bemärkelse ) socialdemokraterna inte längre finns. Förr var det ett pragmatiskt parti som samlade väljare som inte alltid fullt ut delade deras politiska agenda men trots det litade till dugliga företrädare som kunde vara pragmatiska och gav Sverige stabilitet. Det partiet finns inte längre. När den nya partiledaren Håkan Juholt i fråga efter fråga agerar populistiskt utan att veta vilka konsekvenser hans förslag har är det allvarligt.

Nu senast skulle alla svenskar ha telefontäckning oavsett. Hans politiska lösning kostade tiotals miljarder. Alldeles ovetandes om vad alla hans löften kostar tvekar aldrig Juholt att kasta ur sig sina tankar. Att hans förslag som nu senast blir helt absurda verkar inte besvära honom. Det är tur att väljarna har genomskådat den nya socialdemokratin som helt saknar förmåga att ta ansvar.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

12 kommentarer

  1. Lennart

    Istället för att delta i den allmänna förlöjlingskampanj av Juholt som nu tycks pågå, kan du väl tala om vilka människor och landsdelar som inte kan räkna med Alliansens stöd i kampen för telefonkontakt på lika villkor i hela vårt avlånga land.

    Ni i Alliansen tycker ju redan att pensionärer ska beskattas hårdare än löntagare av hänsyn till landets ekonomi. Vilka ska då i Alliansens framtid klara sig utan mobil telefoni, undrar jag.

  2. lf

    Ja,du Edvard snackar om oseriös socialdemokrati.När du gör så sveper du över en massa människor som varit med och byggt detta land.Är det särskilt seriöst.
    Om du vill ha en personlig vendetta mot Håkan Juholdt,så ha då det.
    Att du dessutom tar dig friheten analysera socialdemokraternas historia gör dig naturligtvis till den stormästare som du tycker dig vara.
    Du har vid flera tillfällen sagt att du skall besvara alla bloggkommentarer.Om de kommer månader efter bloggen,hur seriöst är det?

  3. Denny Wikberg

    Ibland kan det vara bra att tänka efter före man säger något! Uttalandet om telekommunikationen borde ha stannat halvvägs om Juholt lyssnat på sig själv, det faller ju på sin egen orimlighet.

  4. lf

    men Edvard du skulle ju skriva kommentarer!
    Du är en bluff Edvard hur kan du bluffa med bloggare.
    Är inte nätet ett sätt att föra fram politik?

  5. Maria Skiddi

    När jag såg nyheterna i afton om krismötena såg jag för mitt inre Håkan Juholt som företrädare för vårt land och fick dubbelhurven…brr..vilken tur att det inte är verklighet. Tänk vad han skulle kunna ställa till det i en plötslig attack av storhetsvansinne..

  6. Edward Riedl

    Svar till Lennart (2011-12-09 16:43)
    Om du anser att det är att förlöjliga Juholt genom att referera till hans många utspel och förslag blir hela diskussionen lite svår. Det är rimligen en del i mitt uppdrag att granska mina politiska motståndares politik. Däremot deltar jag inte i angreppen på honom som person. Men jag måste rimligen kunna få kritisera hans många och ogenomtänkta förslag.

  7. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-12-09 17:14)
    Jag förstår att det är känsligt för er med Juholt. Men jag måste rimligen kunna få kritisera hans politiska förslag. Hans person låter jag er socialdemokrater få diskutera.

  8. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-12-09 20:07)
    JLennart Holmlund (S) tar inte in några kommentarer på sin blogg. Jag tar in alla (så länge de inte uppenbart bryter mot någon lag) och jag besvarar samtliga inom cirka en månad eller tidigare.

    Jag hinner tyvärr inte oftare längre.

  9. Edward Riedl

    Svar till Maria Skiddi (2011-12-09 20:49)
    Jag tror även många av socialdemokraternas traditionella väljare är oroliga för den yviga och ofta ogenomtänkta sättet han har i sin politiska gärning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.