Edward Riedl (M)

Träff med försäkringskassan

Igår kväll träffade några av oss riksdagsledamöter från Västerbotten Försäkringskassan regionalt. Det var en mycket bra och givande träff som stärkte min uppfattning att huvuddragen i den reform vi i alliansen gjort är rätt och riktig. Det kändes också som om det var bilden från Försäkringskassan själva under träffen. Jag tänker skriva ett lite längre inlägg till helgen om just detta.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Leif

    Du träffade bara chefer va? 🙂

    Fråga dom som jobbat länge på Kassan hur dom känner sig. 😉

    Min bild, som är betydligt bättre än din, eftersom jag har kontakter med dom på ”golvet” säger något helt annat. Men vanliga människor har ju inte speciellt stort värde i din värld så jag kan ju förstå din ståndpunkt med.

    Lev med att sparka på svaga människor du, hoppas du aldrig behöver komma på vad ni verkligen har gjort mot dom svaga.

  2. Johan

    Reformer som alliansen genomfört är rätt och riktiga?
    Gäller ditt uttalande även senaste vansinnet?
    Beslutet att handläggarna på försäkringskassan ska fastställa arbetsförmåga vid sjukdom, och EJ längre de utbildade läkarna…

    Totalt verklighetsfrånvarande beslut.
    För min del så var det den slutgiltiga bekräftelsen att de nuvarande beslutsfattarna spårat ur totalt, ingen mer röst för högersidan för mig.

  3. JonasE

    När det finns allt för många exempel på hur sjuka faller utanför sjukförsäkrings systemet så är det väl magstarkt att påstå att ”huvuddragen i den reform vi i alliansen gjort är rätt och riktig”, och Alliansens standard ursäkt om att ”det var värre förr”, duger inte då det är det nuvarande systemet brister man måste diskutera, då det är det system(felet) som sjuka lever i !!.

  4. Edward Riedl

    Svar till Leif (2012-02-02 11:30)
    Jag träffar inte bara chefer utan personer med olika arbetsuppgifter givetvis. Sedan så stämmer inte våra två bilder av verkligheten.

  5. Edward Riedl

    Svar till Johan (2012-02-02 11:43)
    Min uppfattning är att vi i stort lyckats väl. Det innebär inte att det inte finns delar att förbättra eller att människor har hamnat i kläm. tyvärr skedde det även tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.