Edward Riedl (M)

Grekland måste lösa sina egna skulder

Nu ser det ut som ECB, Europeiska centralbanken, kommer att lösa en del av Greklands problem genom nedskrivningar av lånen. Det sker genom en köp-sälj manöver med krisfonden. Det är för mig helt orimligt att göra så. Det sker samtidigt som Grekland tillåts gå med budgetunderskott ytterligare ett år i krisuppgörelsen.

Låter detta avancerat. Vad som egentligen händer är att övriga Europa nu betalar för att Grekland ska kunna fortsätta missköta sig.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. lf

    Vad säger din partiledare?
    Jag vet ju att du Edvard har synpunkter på det mesta från Greklands bekymmer till att nån skådespelare lade handen på nån programledares stjärt.Du täcker det mesta.Men det det finns ett område som du inte täcker in,det är de program som duktiga journalister tar fram om de oegentiligher som pågår i Sverige och där en massa oskyldiga svenskar får lida.
    Jag tänker på ”uppdrag granskning”,byggfuskarna” m.m.
    Aldrig ett ord från dig.Är det så att du tycker att dessa samhällskritiska program inte har med dig att göra?
    Jag blir upprörd!
    Du är politiker,du borde ängna mer åt dessa samhällsproblem än att någon har tagit någon på stjärten.

  2. RS

    Ja, vem tycker inte att det är angeläget att våra politiker kommenterar programmet Byggfuskarna. För att inte nämna Vad blir det för mat och Så ska det låta. Stötande rent ut sagt. Jag blir också upprörd.

  3. Edward Riedl

    Svar till RS (2012-02-13 07:23)
    Vad skönt att vi lever i ett fritt land där ni inte tvingas läsa eller ta del av sådant ni inte vill…:) Trots detta återkommer ni till min blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.