Edward Riedl (M)

Iran trotsar återigen omvärlden

Iran trotsar återigen omvärlden när de väljer att inte släppa in FN-inspektörer från IAEA. Det kommer sannolikt att öka rädslan för att Iran arbetar med att ta fram egna kärnvapen. En religös diktatur med kärnvapenförmåga kan aldrig accepteras av omvärlden. Det som nu sker ökar spänningarna mellan västmakterna och Iran. Redan i november förra året uttryckte IAEA stor oro för att Iran arbetar för att ta fram egna kärnvapen. När Iran sedan envist hävdar att så inte är fallet samtidigt som de nekar FN inspektörer tillträde till anläggningarna skickar oroväckande signaler.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. ceko

    Och i Sverige trotsar socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) beslut fattade av riksdagen. Är det detta som är högerdemokrati dvs moderaterna anser sig stå ovanför av riksdagen fattade beslut, och enskilda ministrar får göra som de vill. Varför skriver Du inte om detta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.