Edward Riedl (M)

Pensioner

Idag hade jag inne en debattartikel i VK om pensioner. Det är viktigt att vi vågar prata om vad det är som lägger grunden för bra pensioner i Sverige. I annat fall riskerar framtida generationer att få kraftigt minskat ekonomiskt utrymme på ålderns höst då allt färre ska försörja allt fler.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Mr Cool

    Konklusionerna i din debattartikel är i allt väsentligt helt korrekta. Men det innebär också att pensionsmässiga invandrare (över 50) som är analfabeter från MENA-länderna är en garanterad förlust rent ekonomiskt. Jag tillhör inte den kategorin som tycker det är ok att politiker oavsett parti leker Flotta Viktor med våra pengar bara för att framstå som goda.

  2. Edward Riedl

    Svar till Mr Cool (2012-02-25 17:05)
    Helt rätt så går det inte att påstå att det är bra ekonomi för landet kortsiktigt när vi tar inte äldre människor med låg utbildning. Nu är det inte skälet heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.