Edward Riedl (M)

Våga ta ansvar

Just nu när debatten om Västerbottens läns landsting pågår som hetast är det intressant att notera de styra socialdemokraterna försöka skylla på regeringen istället för att ta ansvar för sin egen politik. Jag förvånas ständigt över varför problemen för landstinget i Västerbotten, oavsett regeringsfärg, alltid är värre än andra landstings? Landstingsekonomin är sämre här och vårdköerna längre.Eftersom det går bättre för andra landsting kanske det är dags att rösta bort de styrande socialdemokraterna vid nästa val.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Jerry Sellin

    Hej Edward.

    När det gäller utökade/riktade bidrag till landstinget, Så verkar det lite olika beroende av vart och vad man läser, hur som helst utgår det i mina ögon sett för lite till kommuner och landsting, då det alltid verkar vara för lite. Men så är det oavsett vem som styr landet, det tror jag vi alla kan vara överens om. Men jag tycker ändå att det oavsett bidrag eller inte, Inte på något sett ursäktar de oigenomtänkta beslut som landstingstyrelsen (läs S och Mp) har ikraftsatt, utan att ha någon tanke på vad som kan och redan har hänt i inlandet, med givetvis utökade vårdkostnader. Som jag har sagt tidigare tycker jag som socialdemokrat i inlandet att givetvis ska det vara röd majoritet i landstinget, Men att de idag sittande bör träda tillbaka då de i mina ögon inte för en socialdemokratisk politik. Mvh Jerry Sellin Socialdemokrat i Åsele.

  2. Edward Riedl

    Svar till Jerry Sellin (2012-03-01 14:49)
    Självklart kan man ha uppfattningen att det alltid är för lite pengar. Samtidigt har vi faktiskt mycket pengar till sjukvård och de pengarna har under alliansregeringen blivit ännu mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.