Edward Riedl (M)

Deklarationsdags har blivit roligare med alliansen

Så var det återigen dags att deklarera. Faktum är att det blivit mycket roligare att deklarera sedan alliansen vann valet 2006. Med våra jobbskatteavdrag få vanliga människor som arbetar behålla betydligt mer i plånboken när skatten är betald. En sjuksköterska som tjänar 23 000 kr/mån har idag kvar 1679 kr mer kvar i plånboken varje månad jämfört med när socialdemokraterna hade regeringsmakten. Det är drygt 20 000 kronor mer varje år. För helt vanliga svenska familjer handlar det om 40 – 50 000 kr mer kvar i plånboken varje år. Alliansregeringens politik har gjort skillnad.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

14 kommentarer

  1. Max

    Vilket kvalificerat skitsnack. Alla icke-borgerliga undersökningar har kommit fram till att resultatet i kassan för den stora majoriteten slutar på plusminusnoll. Detta dessutom på bekostnad av en demontering av svensk välfärd, utförsäljning av företag samt att ni skapar större utanförskap genom att korrumpera försäkringskassan, arbetsförmedlingen och socialtjänsten.

    Kom inte här med fler borgerliga lögner, tack.

  2. JonasE

    Visst har allianseregeringens politik gjort skillnad, till det sämre för mig, då jag går back varje år, till skillnad mog för tidigare.

    Huvudanledningen för mig är den borttagna fastighetsskatten som ersatts med en HÖGRE fast avgift !!……för att inte glömma alla andra avgifter Alliansen höjt !!.

  3. Mr Sound ***

    På vilket sätt har deklarationen blivit roligare med Alliansen? Inte nog att bensinpriset skenar så har ni också mage att höja summan från när man får göra reseavdrag. Vad ska ni hitta på för att få tillväxt i den privata sektorn? För du vet väl att det har skapats noll netto jobb i den privata sektorn sedan 50-talet. Där har du ett stort problem, och genom att föra en oansvarig invandringspolitik kommer ni att urholka Sveriges välfärd. Men det är inget nytt för oss som läst din chefs bok ”Det sovande folket”. Ni åker ut nästa val!

  4. Ursäkta?

    Vilken ”vanlig” familj får 40000-50000 mer per år??
    Spelar du korkad eller tror du allvarligt på det?

  5. Lennart

    Att prata mer pengar i plånboken måste vara den lägsta formen av röstfiske. Är du verkligen bilförsäljartypen, eller döljer sig där kanske en politiker med hjärta som faktiskt vill något?

  6. Janne

    Samma retorik återigen – som ett mantra.
    Ni (Alliansen) nämner aldrig hur mycket mer höginkomsttagarna har tjänat på skatteavdragen eller hur klyftorna ökat i samhället.
    Aldrig ett ord om hur många fler som besöker socialtjänsten idag jämfört med 2006 eller hur belastningen ökat på kommunerna.
    Högern har alltid gynnat de redan besuttna.
    Behovet av soppkök och välgörenhet säger något om dagens samhälle.
    Alliansregeringens politik har gjort skillnaderna tydligare.

  7. Edward Riedl

    Svar till Mr Sound *** (2012-03-20 19:19)
    För alla de som jobbar och har mer kvar i plånboken när skatten är betald är det troligen lite roligare med deklarationen.

  8. Edward Riedl

    Svar till Ursäkta? (2012-03-20 20:47)
    Det är fakta. Det är desssutom utan ordinarie löneökningar. Det kan vara bra att veta då S och V med jämna mellanrum pratar om återställare i skatterna.

  9. Edward Riedl

    Svar till Lennart (2012-03-21 05:25)
    Eftersom vi både klarat att leverera mer pengar till välfärden samtidigt som vanliga löntagare har mer kvar i plånboken tror jag det finns ett visst intresse för vår politik.

  10. lf

    Eftersom nu Edvard Riedel vaknat till och börjat besvara kommentarer kan man ju inte avstå.Att komma med denna blogg visar ju en desperation och total brist på argument för den moderata politiken.
    Jag trodde inte ER skulle börja skaka redan nu.ER har ju nu under en lång tid förlitat sig på opininonsmätningar där moderaterna gått framåt.Nu har vi sett hur den politiken slår.Vissa har ju fått det överhövan.Men den stora medelklassen frågar sig skall vi ha ett samhälle som lämnar de behövande på efterkälken.
    De flesta människor har en solidaritetstanke i sig.Det har gett utslag i opinionsmätningarna.

  11. Peter

    Riktigt bra. Alla klagar på eran politik! Jag tycker den är bäst av det som erbjuds på marknaden! Alla som tycker att dom som är sjuk/arbetslös får säkert skänka sin årliga lönehöjning till bättre behövande utan större problem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.