Edward Riedl (M)

Dörrknackning med moderaterna i Umeå

Igår kväll knackade vi moderater i Umeå på dörren hemma hos umebor. Vi delade ut material om vår äldrepolitik. Vi blev trots vädret sex personer som gav oss ut för att träffa umebor och ge möjligheten till samtal.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

7 kommentarer

  1. lf

    Man sitter och funderar över vad som menas med denna blogg.
    Jag inte komma på annat än att det är totalt värdelös information.Hur reagerade dörröppnarna?
    Om en riksdagsman har tid med värdelös information så vore det väl bättre att besvara bloggkommentarer som är månader gamla.

  2. ceko

    Men Du glömde väl inte att informera om den senaste SIFO mätningen , där nu de rödgröna har egen majoritet. Det är viktigt om man vill vara en trovärdig riksdagsledamot.

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2012-03-20 07:55)
    Hur jag besvarar er som kommenterar och med vilken frekvens har vi pratat om rätt många gånger. Inget har förändrats i det avseendet.

    Sedan har jag också försökt att förklara för dig att du inte är min enda målgrupp på den här bloggen. Det gör att du ibland kanske inte kommer att varken gilla inläggen eller innehållet i inläggen. Men du har all möjlighet i världen att låta bli att läsa min blogg.

    Trots ditt missnöje över allt detta så är du en av mina flitigaste läsare och kommenterare. Så kanske är det så att du gillar bloggen utan att vilja medge det?

  4. Edward Riedl

    Svar till ceko (2012-03-20 12:57)
    Det är långt kvar till valet och S har inte direkt berättat något om sin politik och de röd-gröna är tydliga med att de inte vill samarbeta. Jag är i nuläget inte jätteorolig.

  5. lf

    Inget har förändras i den delen?Då det gäller bloggkommentarer.Det är inte trovärdigt. ja men nu besvarar du bloggkommentarerna nästan direkt!Har ingenting förändrats????
    Har jag sagt att jag är den enda målgruppen.Men om jag inte läser din blogg hur ska jag du veta vad du står för?
    Nä försök inte med något knep.
    Du står för det mesta som jag inte står för.Varför skall jag inte läsa din blogg.
    Solidaritet och jämnlikhet det är vad jag står för.
    Vad står du för Edvard Riedel?

  6. lf

    Ja,du kan ju försöka ta politiska poäng på att jag läser din blogg.Jag har aldrig sagt att jag är den enda som läser din blogg.Kommentarerna visar på motsatsen.Du har tagit upp det tidigare att jag har ju friheten att inte läsa din blogg.
    Vem skall då läsa din blogg?
    Moderater och likasinnade?Om det är så gör då en blogg för moderater och likasinnade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.