Edward Riedl (M)

Chockhöjda skatter med (S) för unga på arbetsmarknaden

Nu har socialdemokratin börjat berätta vad de vill om de skulle vinna valet 2014. Ett av Löfvens första löften är att chockbeskatta landets unga på arbetsmarknaden. (S) vill fördubbla arbetsgivaravgiften för unga under 26 år. Det innebär att landets företag och offentliga arbetsgivare i ett slag får nya skatter med 16 miljarder kronor. Hur har (S) tänkt att chockbeskattning av landets unga arbetskraft ska leda till att fler unga får jobb?

Edward Riedl (M).

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Jan-Erik Vahlström

    Om du var uppmärksam på socialdemokraternas ekonomiska taleskvinna så upplyste hon faktiskt att det gäller ungdommar som redan har jobb. Tycker du inte att även dom skall betala skatt? Håll dej uppdaterad innan du skriver å kritiserar.

  2. Anders Johansson

    Det handlar ju om att ta tillbaka den sänkning alliansen gjorde som visade sig vara helt verkningslös. Det måste ju vara bättre att satsa på dom ungdomar ni har lämnat i utanförskap istället för att öka McDonalds vinst genom att subventionera redan anställda ungdomar. Det kallas logik, sunt bondförnuft och rättvis fördelning eller om du vill Socialdemkrotatisk politik.

  3. Edward Riedl

    Svar till Jan-Erik Vahlström (2012-04-02 09:40)
    Det gör de även idag. den som tror att det går att fördubbla arbetsgivaravgifterna utan att det påverkar antalet arbetstillfällen är svår att argumentera emot.

  4. Edward Riedl

    Svar till Anders Johansson (2012-04-02 10:25)
    Tänk att alla alliansens reformer är helt verkningslösa samtidigt som Sverige klarat sig bäst i Europa genom den globala ekonomiska krisen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.