Edward Riedl (M)

Laget på vänsterkanten

Det är spännande att se hur laget på vänsterkanten kommer att formera sig inför nästa val för att utmana oss i alliansen. Just nu så verkar Löfven mest vilja låtsas att varken MP eller V finns. Men faktum är att S kommer att vara helt beroende av dessa två partier för att ha en chans att utmana oss. Frågan är om väljarna kommer att gå på bluffen att varken MP eller V skulle få sitta med i en sådan S-dominerad regering? Nu senast är det miljöpartiet som är ute och berättar vilka krav de har på ett framtida samarbete. Det ska om de röd-gröna vinner avvecklas en massa kärnkraftsreaktorer kräver MP. Det vore helt förödande för svensk industri, svenska jobb och inte minst svenska konsumenter som kommer att få riktigt dyra elräkningar.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Torbjörn Boström

    Med el-uppdelningen, så att men betalar mindre så nära producenten som möjligt, eller hur denna nuvarande uppdelning ser ut, så är det väl bra att ”Svenska” företag slåss igen, så att de flyttar till de viktigaste platserna och blir ”Norrländska” industrier.

    Jag bryr mig inte ett jotta om Sverige, men jag vill att Norrland ska krossa övriga Sverige, så mitt svar är, bygg ut övriga älvar, och smäll upp vindkraftverk över hela fjällområdet, och fungerar även vindkraften i bottenviken, så kan man smälla upp dem där också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.