Edward Riedl (M)

Solen går upp över slottet

Imorse när jag satt på kontoret och jobbade nere i Stockholm kunde jag se hur solen gick upp över slottet. De flesta dagar är man så upptagen med arbete att man inte hinner se vilken makalöst vacker miljö det är både i och runt riksdagshuset. Jag har oftast markiserna nere för att inte störas av det som sker utanför när jag arbetar. Men imorse såg jag hur solen ville lysa in även i mitt kontor och kunde inte låta bli att öppna upp. Att se solen gå upp är alltid en fantastisk upplevelse. Kanske är känslan så stark för oss i Sverige just därför att solen är borta nästan hela vinterhalvåret.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Kent Svanlund

    Medan du sitter i ditt fina kontor och tittar på när solen går upp över slottet vill jag att du ägnar en liten tanke på alla människor som bl a du skickat till förnedringens botten. Jag menar då alla som pga olika anledningar hamnat i en längre tids arbetslöshet och förpassats i Fas3. Hur kan någon människa vara så grym att man fattar så förnedrande beslut som detta. Och att sedan efter beslutet för snart ett år sedan i riksdagen, att avsluta fas3, fortfarande fortsätter anvisa människor dig. Jag skäms snart att vara svensk

  2. Edward Riedl

    Svar till Kent Svanlund (2012-04-25 10:36)
    Till skillnad från dig är jag stolt över att vara just svensk. Vi har världens mest omfattande trygghetssystem, vi har Europas mest välskötta ekonomi och vi har till skillnad från alla andra länder i Europa just nu möjligheten att ytterligare stärka välfärden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.