Edward Riedl (M)

Bli medlem i nya moderaterna

 

Just nu pågår vår moderata medlemsvärvning för fullt. För dig som är intresserad är det bara att höra av sig om du är intresserad av medlemsskap i nya moderaterna. Alla som delar våra grundvärderingar är varmt välkomna till oss. Det finns många fördelar med medlemskapet. Du kan både vara med och påverka politiken lokalt, regionalt och nationellt. Du bestämmer om du vill vara stödmedlem eller arbeta mer aktivt. Dessutom får du vår medlemstidning som vi ger ut i Västerbotten fyra gånger per år. Första året kostar bara 100 kronor. Varför inte bli medlem idag.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Per

  Grundvärdering? hmmm är det att vi ska få större klyftor och att Riksdagsmän typ dig ska ha egna regler?. Eller är det att sjuka och arbetslösa ska straffas just för att dom är sjuka och arbetslösa?. Låter som en trevlig klubb, man kanske skulle offra en hundring…….ska sova på saken

 2. John

  Ja , varför inte hjälpa till att avskaffa hela välfärden. På vilket konto ska jag sätta in hundringen ?

 3. Edward Riedl

  Svar till John (2012-07-07 16:54)
  Nu ser verkligheten tack och lov inte ut så. Till skillnad från övriga Europa så kan Sverige fortsätta satsa på välfärden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.