Edward Riedl (M)

Så här fungerar min blogg

Med jämna mellanrum brukar jag skriva hur jag hanterar kommentarer på min blogg eftersom flera som skriver kommentarer funderar över detta. Jag tar i praktiken in alla kommentarer om de inte uppenbart bryter mot lagen eller på annat sätt är mycket olämpliga. Jag har bara nekat en kommentar så här långt. Där skedde också samtal med VK och polis som kontaktade personen som skrivit. Det handlade enbart om omtanke från min sida då personen troligen inte mådde särskilt bra. Otrevliga kommentarer publiceras alltså även de. Tack och lov är de få.

Dessutom svarar jag på alla kommentarer, dock inte samma dag längre. Jag kommenterar ungefär en gång i månaden vilket innebär att en del får vänta ett tag. Vill man ha snabbare kontakt med mig rekomenderar jag mail eller telefon. Det är inte praktiskt möjligt för mig att hinna med på annat sätt då mycket annat i mitt politiska uppdrag tar tid. Men jag uppskattar er som besöker min blogg, läser den och kommenterar den.

Edward Riedl (M). 

Etiketter:

4 kommentarer

 1. VK - VenusKuriren.se

  Edward bra inställning!

  Kämpa på i politiken så vi alla får fler förbättringar.

  Socialdemokraterna har inte levererat mycket mer än elände, falskhet och en politik som aldrig kan hålla i det långa loppet. Se bara genuspolitiken i Sverige…
  I sommar publicerar vi 100% bevis på korruption inom socialstyrelsen i Umeå, och vad rör det om inte genus!

  – God fortsättning och fortsatt trevlig sommar!

 2. lf

  Jag har just kommit hem och då läst din blogg om hur du fungerar med din blogg.Varje gång du skriver om hur din blogg fungerar så har du ändrat dig.
  Hur kan man ha tillit till en politiker som ändrar sig hela tiden.
  Nu kan du skriva dina bloggkommentarer efter en månad eller längre.
  Jag vet då inte vem som skall gå tillbaka och läsa dina kommentarer efter en månad.
  Du har misslyckats och jag tycker att du skall erkänna detta.
  Vad blir nästa utspel.Kanske efter ett halvår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.