Edward Riedl (M)

Med alliansregeringen är det fler som jobbar i Sverige

212 800 personer fler jobbar i Sverige 2011 jämfört med 2006 när alliansregeringen vann valet och regeringsmakten. Detta trots att vi 2006 hade global högkonjunktur och 2011 precis passerat den värsta ekonomiska krisen globalt sedan 1930-talet. Sverige har också Europas mest välskötta ekonomi och när andra länder river ner välfärden kan vi i Sverige fortsätta stärka den. Men grunden för att Sverige lyckats så mycket bättre än i praktiken alla andra länder i Europa är att vi klarat jobbpolitiken. Den är grunden.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Kent Svanlund

    Ja det låter ju väldigt bra men är det sant? Nä det är det inte. Jag tänker inte gå in på statistik utan vill bara konstatera en sak. 40 000 människor undanstoppade och gömda utan jobb. Hänvisade till jobbfabriker och andra meningslösa platser för att förfinna er statistik. Fas 3 eller som ni nu valt att kalla det för sysselsättningfasen. Men det går ju bra för er att blunda för detta när ni aldrig kommer att riskera att hamna i denna förnedring själv. Jag hoppas att vi snart får ett utslag om denna förnedring är olaglig, när ni vägrar att följa utslaget i riksdagen för ett år sedan. Skam

  2. JonasE

    Papegojapolitik är vad Moderaterna håller på med !!, bara repeterar samma förvanskade fakta och halvsanningar, om och om, och om, och om, och om – igen !!………..är sanningen för obekväm ??.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.