Edward Riedl (M)

RUT och ROT

För ett tag sedan fick jag frågan om moderaterna är för RUT och ROT-avdrag. Ibland tar vi som arbetar med politik vissa saker för självklart. Men jag ska bli bättre på att även tala om det som jag tycker är självklart men inte alltid är det för den som inte sysslar med politik.

Det var vi moderater som tillsammans med allianskamraterna genomförde dessa reformer som skapat många nya jobb. Det är reformer som lyckats väl och som vi vill ha kvar. S, V, MP vill antingen ta bort eller kraftigt försämra dessa reformer vilket är ett led i deras vilja att återigen montera ner arbetslinjen i vårt land.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Viktor

    ROT är en väldigt bra grej ni införde.
    Jag har en fråga det är om ni har planer på att ROT avdraget även ska infatta hyreslägenheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.