Edward Riedl (M)

(S)mutskastning

Att politiska partier kritiskt ska granska varandras politik är en grundbult i demokratin. Dessutom har politiska partier olika uppfattningar i en mängd sakfrågor. Detta ska debatteras och ställas mot andra partiers politiska förslag. Ibland kallas det för pajkastning. Men i grunden är detta faktiskt rätt sunt för varje vital demokrati. Däremot är det tråkigt när het politisk debatt övergår i systematisk smutskastning. Socialdemokraterna gör det nu mot vår nya partisekreterare Kent Persson. Socialdemokraternas ungdomsförbund har gjort en hemsida där han görs löjlig. Det är varken snyggt eller trevligt. Dessutom leder sådant till att sakfrågorna hamnar i skymundan vilket inte gagnar demokratin. Det spelar ingen roll vilket parti som använder sig av sådana metoder. det är aldrig bra.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

8 kommentarer

  1. Leif

    Din trovärdighet skulle vara så mycket större om du själv reagerade på era övertramp. nu gör du inte det, så varför skall man bry sig om detta?

  2. JonasE

    Sakfrågorna har under en längre tid ständigt hamnat i skymundan med era och Kent Perssons ständiga floskersvar på alla obekväma frågor….så Moderaterna har lämnat öppet mål här !!.

    Det kan knappast kallas för snyggt eller trevlig det S-undomsförbundet gör, men det finns en poäng där också, och går man in på den sidan och ställer en fråga, så kommer just samma typ av floskersvar som det gör i verkigheten från Moderaterna….så det finns en poäng, även om den inte är snygg eller trevlig!!.

  3. lf

    Du ska nog vara aktsam då du talar om smutskastning.Du angrep mig för tre år sedan med att jag sympatiserade med terrorister.
    Det var ett helt ohämmat angrepp på en vanlig person.
    Då du skulle förklara detta då sa du ”ja är det så jag har gjort fel så ber jag om ursäkt.Du gjorde dig ens besväret att kolla på vad du sade.Du gjorde en helt fel anklagelse.
    Du skall prata om smutskastning.

  4. Edward Riedl

    Svar till lf (2012-07-06 21:28)
    Du upplever säkert att det var på det här sättet. Det är dock inte detsamma som att det verkligen har hänt. Längre än så här kommer vi sällan när du påstår sådant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.