Edward Riedl (M)

Men snälla Lennart Holmlund

Umeås kommunalråd undrar varför jag inte kommenterat det som hänt på näringsdepartementet. Han menar i sin blogg att jag vanligtvis kommenterar bagatellsaker som han uttrycker det. Han får gärna utveckla vad det är han menar med det.

Mitt svar till Lennart är enkelt. Jag har inte för vana kommentera "affärer" i media oavsett vilket parti det berör annat än i undantagsfall och då mycket försiktigt. Det står i mycket skarp kontrast till hur du Lennart agerar dyngspridare vid första bästa tillfälle. Det innebar att jag inte kommenterade alla turer kring Juholt (annat än det som rörde politiska frågor). Vid ett tillfälle skrev jag en försiktig blogg där jag menade att det var ett svårt politisk klimat med Juholt vid S-rodret då kritik av hans mer eller mindre begåvade politiska utspel kunde misstas för kritik av hans person så som medialäget var.

Det är av detta skäl ,Lennart Holmlund, som jag varken kommenterat det som skett på näringsdepartementet eller i olika SSU-föreningar i Norrbotten. Intressant att notera är däremot att du vill prata fel på näringsdepartemententet men inte bidragsfuskande ungsossar i Norrbotten.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Lennart (inte Holmlund)

    Jag tycker du är oförskämd Edward!

    Att kalla en politisk motståndare för dyngspridare är verkligen illa – faktiskt i klass med Expressens politiska reporter Niklas Svensson som kallat Holmlund för ”dåre” och ”pajas” på Twitter.

    Säga vad man vill om Lennart Holmlund, men ingen politiker är lika tillgänglig som han (enligt mig). Han pratar med folk på stan, han pratar i telefon, han twittrar och han bloggar som ingen annan av de politiker jag kommit i kontakt med under min livstid (å det är en massa år:-).

    Lennart Holmlund har inte alltid rätt (tycker jag), men han bryr sig om sina väljare. Han svarar i telefon, han svarar på mejl – och han gör det med engagemang (om än inte alltid med korrekt grammatik i sin språkliga verktygslåda).

    Du har verkligen mycket att lära av Lennart Holmlund, Edward!

    Att du publicerar kommentarer på dina blogginlägg är inte gott nog. Du borde också läsa kommentarerna, och ge dig tid att ibland leverera ett svar – i varje fall på enkla frågor. Men det struntar du i… och därmed förlorar du naturligtvis också i trovärdighet.

    Att du dessutom anser dig stå över allt vad politiska ”affärer” heter, stärker inte heller trovärdigheten – särskilt som du tar dig friheten att själv definiera vad som är en ”affär”. Ministrars avgångar och tillkortakommanden är uppenbarligen bara ”affärer” i din värld.

    Det är politik i min värld.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.