Edward Riedl (M)

Hissa och dissa OS

På morgonradio brukar det hissas och dissas. Jag dristar mig till att göra detta nu när det gäller OS. Det var fantanstiskt kul att se Sverige vinna över Ungern i en mycket jämn match i gårdagens semifinal i handbollen. Nu väntar OS-final på söndag mot Frankrike. Det är verkligen något att hissa. Men något som bara måste dissas är alla prestationer som får stå tillbaka för mer eller mindre bra bedömningar. Nu kan jag varken brottningsregler eller hur stor torson är i triathlon. Men att duktiga idrottsmän och idrottskvinnors prestationer hamnar i skymundan pga regeltolkningar och domarinsatser känns inget bra. Med det sagt hoppas jag att det blir ett svenskt guld idag när målfotot ska granskas och regler tolkas i triathlon.

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.