Edward Riedl (M)

Julian Assange

Jag har i någon tidigare blogg skrivit om min uppfattning kring Julian Assange. Jag har svårt för människor som likt honom försöker framstå som moraliska förebilder. Jag är ogillar att USA åsidosatt grundläggande rättsprinciper i sitt krig mot terrorismen lika mycket som jag ogillar Assange och hans metoder.

När Julian Assange inte vill underkasta sig svensk rättsprövning med motiveringen att han inte litar på den svenska rättsstaten bekänner han färg. Aftonbladets krönikör beskriver detta i kombination med att han då hellre söker asyl i en diktatur där journalister fängslas och media kontrolleras på ett alldeles lysande sätt. Julian Assange är bara ett fegt kräk.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

7 kommentarer

 1. Bergis

  Varför ska Assange lita på ett land som låter CIA köra upp två stolpiller i röven på oskyldiga människor för vidare transport till Egypten och tortyr? Ditt blogginlägg pekar på feghet. Ditt blogginlägg kan kallas för ”ett tyck om mig blogginlägg för jag tillhör mobben som springer åt samma håll just nu”. Det skuölle ju vara politiskt inkorrekt att gå emot kollegan Carl Bildt som numera är ursinnig över Ecuadors utrikespolitik. Därför skriver du ett blogginlägg som passar Carl Bildt och ditt eget parti. Det kallar jag jätte-fegt.

 2. Peterh

  Inte behöver man ge JA en gloria. Vad han representerar är mycket viktigare.
  De statshemligheter Wikileaks avslöjar är ju till en del ofattbara.
  Att skjuta ner civila människor från en helikopter är ju mord.
  Vaddå?
  Det har ju hänt redan.
  Detta är ju en rörelse, som förklarar vad som händer i dagens värld.
  Sverige är ju den sämsta representant för demokrati, som kan tänkas. I tanke: Baltutlämningen, Hitlervänlighet, Pirate Bay, utlämnandet av de två etiopierna.

 3. Anders Parbrink

  Att vara en moralisk förebild för de små människorna mot eliten lögner, falskspel mm är nog något du aldrig kommer uppnå, kanske litet sjabbel vi den lokala korvkiosken, kan du kanske har nöjet att avslöja. Jag har inte läst så mycket av dig men att du kan tycka det du tycker om en sådan människa som ger sitt liv för de små människornas skull möt stormakter mm tycker jag är skit och omoraliskt av dig att inte våg väga,vara och veta mer en på det sätt du lever och tjänar dina pengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.