Edward Riedl (M)

Barack Obama höjer tonläget mot Syrien

USA:s president Barack Obama höjde i början av veckan tonen mot regimen i Syrien. Han menade att en militär aktion mot Syrien är att vänta om kemiska eller biologiska vapen används av regimen mot den egna befolkningen. Det är bra att USA höjer tonläget då ameirikansk medverkan är nödvändig för ett militärt ingripande i Syrien. Förhoppningsvis är al-Assads dagar som diktator snart över. Samtidigt är det viktigt att en övergång till demokrati säkras så inte ett förtryck ersätts av ett annat. Omvärldens medverkan är viktig i både steget att få bort regimen men också i nästa steg att påbörja resan mot demokrati.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.