Edward Riedl (M)

Ty(S)tnad

Sedan Stefan Löfven tog över ledarskapet inom socialdemokraterna har han gjort precis tvärtemot sin föregångare Håkan Juholt – Stefan har varit tyst och inte sagt särskilt mycket. Opinionsmässigt har det varit framgångsrikt även om jag personligen inte tror någon vinner val utan att berätta vad man vill göra. Ett av få politiska utspel av Löfven gjordes idag under sommartalet när han vill erbjuda företag en lättnad i sjuklönekostnader. Det tror jag uppskattas av många företag då den enligt (S) beräkningar skulle kosta staten  cirka 1,5 miljarder kronor per år. Det Stefan Löfven inte nämnde var alla de miljarder som han tänker höja skatterna med för samma företag. Men fram till valet kommer han inte att kunna tiga om detta.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

8 kommentarer

 1. Lars Gidlöf

  Jag kommer inte ihåg att det stod på era plakat,eller att Ni sa det i media inför valet 2006 att Ni skulle höja A-kassan, att Ni skulle införa FAS 3, att Ni skulle sälja ut bilprovningen mm.

  Eller är det jag sommissat detta?

  Sen har du trots löfte på din egen blogg inte svarat mig på inlägg.

  Inteljuger du på din blogg??

 2. Mr Cool

  Det är närmast inskränkt att som nu socialdemokraterna tror att i och med detta så skall företagarna börja anställa folk med hälsoproblem och folk som har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Reformen måste som Edward mycket riktigt påpekar betalas av någon och det kan ju då knappast vara företagarna som drabbas eftersom denna reform skall utgöra lockbete utan i vanlig socialistisk ordning så är det ”någon annan” som skall betala kalaset. Men utspelet i sig är ju revolutionerande för nu är det helt plötslig ok och rumsrent att s-väljarna finansierar de privata företagarnas vinster via sina skattsedlar.

 3. lf

  Tystnad säger Riedel om Stefan Löven.Tycker du att din partiledare har varit mer framträdande under senare tid?
  Knappast.
  Tystnad har det också varit kring Edvard Riedel under uppgången i opponionen för socialdemokraterna.Nu är det en nedgång då börjar nog Riedel kommentera igen.
  Ska vi väljare bry oss om Edvard Riedels politiska utspel?

 4. JonasE

  Det är märkligt att ni Moderater vet så mycket om S-politiken då ni samtidigt påstår att S är så tysta.
  Att använda tystnad i politiken är annars ett väl använt trick av Reinfeldt….men det tycks ni Moderater ”glömma” bort !.

 5. Edward Riedl

  Svar till Lars Gidlöf (2012-08-26 15:08)
  Jag svarar på alla inlägg. Dock inte omedelbart vilket jag skrivit många gånger.

  De reformer vi genomfört finns i våra valmanifest.

 6. Edward Riedl

  Svar till JonasE (2012-08-26 21:52)
  Det vore tämligen enkelt för Löfven att berätta om sin politik om han ville eller kunde. Dessvärre är det fortsatt: Vi återkommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.