Edward Riedl (M)

Stefan Löfven får kritik av de egna

Socialdemokraternas partiledare hade sitt sommartal igår. Många av oss från regeringspartierna saknade kanske besked i sakfrågor. Det är alltid svårt att möta en politisk motståndare som inte vill eller kan berätta vad de faktiskt vill göra om de hade möjligheten. Nog om detta. Mer intressant är det att höra kritiken från hans egna sida. Aftonbladets ledarsida tycker nu det är dags att Löfven börjar prata om främlingsfientligheten på allvar. Jag har tidigare skrivit om just detta. Mona Sahlin kunde beskyllas för mycket. Men hennes kamp mot rasism och främlingsfientlighet  kunde ingen ifrågasätta. Det är faktiskt dags att socialdemokraterna under Löfvens ledning visar sin syn på främlingsfientligheten.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

6 kommentarer

 1. ceko

  Du saknar besked i sakfrågor av Löfven. I Norr och Västerbotten saknar vi ditt engagemang i byggandet av NorrBottnia-banan. I sin blogg skriver c-riksdagskvinnan Helena Lindahl att de vill ha en förhandlings-person i frågan för att komma igång. M.Fp, C och KD sitter i samma regering och inget händer. Säg det som det är, att Du INTE är intresserad av frågor som rör Väster-och Norrbotten. Är det Din uppgift från centralt moderat-håll att motarbeta alla kostnader som rör norra Sverige?

 2. Jan-Erik Vahlström

  Kritik från dom egna leden skriver du. Ja, är enda ”kritiken” att man vill höra mer om den socialdemokratiska politiken så tycker jag att det är en sund och berättigad ”kritik”.

 3. Lars Gidlöf

  Du har rätt, han borde kanske göra som Er Twitteransvarige då eller? Betald av skattemedel så kan han uttala sig rasistiskt.

  Du nämde för ett bra tag sen att politiker är kloka.

  Kan man få belägg för detta påstående,eller är din tystnad, dvs blogglögnen om att svara alla kommentarer, fast förankrad?

 4. Edward Riedl

  Svar till ceko (2012-08-27 10:42)
  Självklart stämmer inte det som du skriver. Dessvärre har inget parti ännu lyckats presentera en finansieringslösning av Norrbotniabanan. Inte heller vi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.