Edward Riedl (M)

Tråkig politisk smutskastning

Just nu så försöker aftonbladet i omgångar smutsa ner statsminister Fredrik Reinfeldt med att hans pappa varit på rättegång för rattfylleri. Det är inte första gången de blåser upp detta som en stor nyhet. Bruno Reinfeldt är 73 år och gammal lokalpolitiker. Möjligen skulle hans gamla politiska engagemang vara det som gör honom till en medial måltavla. Men om alla som någon gång haft lokala politiska uppdrag skulle bli stora riksnyheter om de misstänks för brottslighet skulle vi inte få läsa om annat. Enda skälet till att aftonbladet förstorar, i omgångar, detta är att de vill just smutsa ner statsministern trots att han inte har något med detta att göra. Min gissning är att det blir ytterligare en stor artikel i aftonbladet om han blir dömd för rattfylleri. Skulle han inte bli dömd lär vi aldrig mer få läsa. Det är för mig den lägsta formen av poltisk smutskastning som finns. Den har inget med statsministern att göra. Den typen av negativ kampanj hör mer hemma i USA än i Sverige enligt mig.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

9 kommentarer

  1. Bergis

    Det förklarar ju varför Rainfeldt är som han är. Uppvuvuxen med en alkoholiserad pappa. Rainfeldt fick aldrig lära sig som barn ett solidariskt tänkande. Nu som vuxen kastar han ut sjuka och arbetslösa i fattigdom. Skrev boken ”Det sovande folket” och blev kall och hård moderat. Typiskt för dem med alkoholiserade föräldrar.

  2. Lars Gidlöf

    Håller helt med dig Riedl.

    Ingen ,varken om du är statsminister eller lokalvårdare kan eller ska lastas för vad en annani familjen har gjort.Om så statsministerns pappa är alkolist så är det ju för det första inte statsministerns fel, det är inget han kan styra över och dessutom tror jag nog han lider med sin pappa utan att tidningar behöver skriva löpsedlar om det.

    Samma gäller alla människor, man kan bara ansvara för sina egna handlingar,inte vad andra gör,dock kan man i fall det gäller barn etc ha ansvar för att handlingarna ska kunna undvikas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.