Edward Riedl (M)

Skamligt Ibrahim Baylan (S)

Socialdemokraterna från Västerbotten har under lång tid kritiserat oss från allianspartierna i Västerbotten för att vi ännu inte fått med en satsning på Norrbotniabanan regeringens budgetförslag.

Nu visar det sig att trots alla dessa tuffa ord så har inte Ibrahim Baylan och hans socialdemokrater med en enda rad eller en enda krona i den socialdemokratiska skuggbudgeten för att bygga någon Norrbotniabana. Ibrahim baylan gick till och med så långt att han sa att jag fört väljarna bakom ljuset. Min motfråga blir nu: Vad kallar Ibrahim Baylan sitt svek för? Det är inget mindre än skamligt att kritisera alliansen för att inte ha lyckats när vi nu ser att inte heller han lyckats övertyga sitt eget parti.

Det ska bli mycket intressant att se hur media i Västerbotten, som varit socialdemokraterna mycket behjälpliga i den kritiken av alliansen, nu ska hantera det faktum att socialdemokraterna inte ens nämner Norrbotniabanan i sitt skuggbudgetförslag.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. lf

    Av bloggen att döma så har du misslyckats och det är bra att du erkänner det.Det hör ju inte till vanligheterna.
    Att du så klart 2011 gick ut och sa att Botniabanan skall byggas är ju ett tecken på det.

  2. Kasta inte sten i glashus

    Det är precis som Baylan säger att ni moderater i Västerbotten borde skämmas.
    Moderaterna har fokus på infrastruktur i Stockholm enbart.
    Skrattretande höra hur dåligt insatt du är i din egen politik.

  3. Maria Skiddi

    Inget nytt ang Ibbe.

    Ngt ”nytt” jag sett på VK är iaf en rubrik där du jämställs med Mitt Romney. Antar att bloggaren är inne på samma linje som Holmlund som jämför C´s vision och politik med mördade gruvarbetare i Sydafrika.

    Jag kan ju ha fel (jag läste inte själva bloggposten) men rubriken var talande.

  4. Edward Riedl

    Svar till lf (2012-10-03 18:32)
    Botniabanan är både byggt, invigd och idag sedan ett bra tag öppen för trafik. Sedan har vi i Norrland inte lyckats få med Norrbotniabanan den här gången. Hitintills har inget parti klarat finansieringen av Norrbotniabanan.

  5. Edward Riedl

    Svar till Kasta inte sten i glashus (2012-10-03 19:10)
    Din kommentar stämmer nu inte med verkligheten. Min gissning är att S kommer att vilja göra samtliga våra infrastrukturinvesteringar. Till detta kommer de också att låta människor tro att de har råd med ännu mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.