Edward Riedl (M)

Bli medlem i nya moderaterna

Just nu pågår en intensiv kampanjperiod för moderaterna i hela Sverige. Även i Västerbotten pågår det arbetet. Vi är ute och träffar människor och lyssnar på vad som är viktigt i vardagen. I Västerbotten har vi tidigare avslutat vårt arbete med Vision blå där vi arbetat hårt för att få fler att ta steget och bli medlemmar i nya moderaterna. Det var lyckosamt och vi fortsätter att ställa frågan till människor vi möter även framgent. Vi behöver fler människor som vill engagera sig, prata för våra idéer, lyssna på människor vad de tycker är viktigt och bära ansvar efter val. Det är enkelt och roligt att bli medlem hos oss. Du väljer själv hur mycket du vill jobba eller om du bara vill vara stödmedlem. Tveka inte att höra av dig om du funderar på att bli medlem i nya moderaterna.

Edward Riedl (M)

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.