Edward Riedl (M)

Socialdemokraternas nya jobbpolitik

Just nu pågår partiledardebatten i Sveriges Riksdag och Mikael Damberg (S) förklarar hur socialdemokraternas nya jobbpolitik ser ut. Genom att chockhöja skatterna på arbete och företagande med 30 miljarder kronor varje år för att bygga ut bidragssystemen igen vill de alltså att jobben ska bli fler. Det låter väldigt mycket som socialdemokraternas gamla jobbpolitik som var en fullständig katastrof.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Leif

    Så dom tar pengar från oss som har jobb och pengar för att kunna hjälpa dom svaga i samhället. Ja du Edward, det låter förjävligt, vart är världen på väg.

  2. JonasE

    Att S inte vill sänka vissa skatter lika mycket som Alliansen är inte samma sak som att höja dessa skatter !!.

    Om någon vill ge dig en 100lapp(i ren gåva), men du får bara 50:-, har du då gått back 50:-??, eller gått plus 50:- ??…..enligt ditt och Alliansens resonemang så har du gått back 50:- !!…. men i verkligheten så är du forfarande på plus med 50:- !!.

    Fakta är att S vill säka bolagsskatten med 8,8 miljarder, allt annat som du påstår är rena statitiklögner brån Allianshåll= BORG!!.

    Finns det ens några belägg för att dt tillgängliga arbetstillfällerna blir färre om man höjer A-kassa och sjukförsäkring ??, tveksamt !!.

    Varför trygghetssystemen och arbetslinjen är varandras motsatser är upp till Alliansen att förklara, då opposionen inte ser dessa motsatser!!.

  3. stefan

    Håller med dig Leif. Man kan förstå att moderaterna ryser…
    Men det var inte det jag ville. Tänkte att jag kanske (efter sisådär 243 försök) skulle få svaret på den fråga jag ställt till alla de allianskramare som överallt och ideligen klagat på dessa ”bidrag”!!
    Här kommer den: VILKA bidrag åsyftar ni????? Antar att jag i detta forum äntligen får det svar jag eftersökt så länge… Upp till bevis Riedl!! Jag vill veta exakt vilka ”bidrag” som är så skadliga. Det enda jag kan komma på är faktiskt FAS 3. Det är ju ett bidrag om något – finns det fler?

  4. Edward Riedl

    Svar till Leif (2012-10-17 10:50)
    På dig låter det som om inte detta redan sker. Vilket annat land i världen har mer omfattande trygghetssystem än oss? Bör det inte löna sig att gå från arbetslöshet till arbete enligt dig?

  5. Edward Riedl

    Svar till JonasE (2012-10-18 03:13)
    Men oavsett hur du än vrider och vänder dig så står det svart på vitt i socialdemokraternas skuggbudget precis vilka skatter de vill höja och hur mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.