Edward Riedl (M)

Flygbolag som tjänar pengar

Lufthansa överträffar vinstprognoserna och visar att det fortfarande är möjligt att tjäna pengar som flygbolag. Frågan är dock om SAS verkligen kommer att klara den omställningen som det ser ut nu. Jag tror det krävs stora strukturförändringar om det ska vara möjligt att överleva för SAS. Dessutom är det tveksamt om det är möjligt med nuvarande ägarstruktur. SAS bör inte långsiktigt vara kvar i de tre nordiska ländernas ägo om företaget ska överleva är min uppfattning.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Wesley Mouch

    Men Edward, det är ju fult med vinst! Har du inte lärt dig det? Perfekt att Statens företag, likt SAS och Vattenfall föregår med gott exempel och gör rejäla förluster 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.