Edward Riedl (M)

Fars dag

Idag är det många pappor runt om i landet som får uppmärksamhet på lite olika sätt. Det kan vara små presenter, ett handritat kort eller ett telefonsamtal. Det är en dag när vi både får och kan ge våra pappor lite extra uppskattning. Sådant är alltid trevligt. Alla ni som har pappor som gjort sitt bästa för er – Glöm inte att visa lite uppskattning både idag och andra dagar. Jag ska själv ringa hem till min far.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

2 kommentarer

  1. ceko

    Pappor i all ära, men det mest glädjande är de senaste gallup mätningarna där Båda högerpartierna nu tappar ordentligt. Men å andra sidan rätt så väntat. Det går inte att slå blå dunster i människorna hur länge som helst. Sverige är på väg att betraktas som ett konkursbo. Att som högern (M och FP) vältra över mera kostnader på de lågavlönade och arbetslösa är inte hållbart.

    En tidigare fråga jag ställde till Dig i början på oktober fick jag ett krystat svar i början av november. Frågan var hur Du röstade i trafikutskottet (där Du upptar en plats), om Norrbottnia-banans byggande.

  2. Edward Riedl

    Svar till ceko (2012-11-11 13:20)
    Även om du ogillar regeringen så får du nog vara lite försiktig med storleken på lögnerna. Sverige är Europas mest välskötta ekonomi och alla som någon gång ibland följer nyheterna ser detta.

    Det finns inga förslag att bygga Norrbotniabanan som är finansierade. S har ett förslag att bygga 9 km av totalt 270 km fram till 2025. Dessa kilometer spår ut till Dåva finns dock redan med i Västerbottens och Norrbottens länstransportplaner. Så vilken omröstning syftar du specifikt på? Andra partier vill slakta vägunderhållet i länet och chockhöja skatterna för alla som arbetar för att bygga lite till av banan. Jag tycker inget av dessa förslag är varken bra eller seriösa. Jag tror inte väljarna skulle uppskatta den helheten heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.