Edward Riedl (M)

Tveksamt om Holmlund verkligen läst statsbudgeten

Idag går Umeå:s kommunalråd Lennart Holmlund till angrepp på finansminister Anders Borg (M). Lennart menar att Borg fört kommunerna bakom ljuset i budgeten. Det gör att jag verkligen funderar om Lennert verkligen läst statsbudgeten eller om han medvetet försöker lura människor? I statsbudgeten så är regeringen mycket tydlig med att det finns stora nedåtrisker i ekonomin eftersom det ser ut som det gör i Europa och omvärlden samtidigt som Sverige är en liten exportberoende ekonomi. Men samtidigt så har vi i Sverige ekonomiska muskler de flesta andra länder i omvärlden saknar vilket gör att vi har möjlighet att trygga välfärden och stimulera den inhemska ekonomin om det värsta inträffar.

Så frågan till Lennart Holmlund (S) är följande: Uttalar du dig om statsbudgeten utan att ha läst den eller försöker du medvetet vilseleda människor?

Edward Riedl (M).

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Sten Jonsson

    Men nu kommer det vanliga moderata skrävlet om ”ekonomiska” muskler i statsbudgeten. Men vanliga arbetslösa och sjuka lider precis inte av dessa moderata Muskler som det skrävlas om här…

    Det var kanske det som Lennart Holmlund tänkte på?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.