Edward Riedl (M)

Vem känner du störst förtroende för som statsminister?

Frågan vem Svenska folket känner störst förtroende för som statsminister är en i slutändan mycket viktig fråga när vi kommer fram till valet 2014. Sifo ställde just den frågan till Svenska folket. 53% av de tillfrågade svarade att de har störst förtroende för sittande statsminister Fredrik Reinfeldt (M). 28% känner störst förtroende för Stefan Löfven (S).

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

16 kommentarer

 1. lf

  Undersökningen har tydligen gjorts av en PR byrå i nära relation till Expressen.
  Jag är förvånad att du tar upp denna fråga.Har du fått garantier för att om ni vinner valet att Reinfeldt ställer upp som statsminister.Han ser ju så trött ut.Jag tror inte att han orkar en period till.
  Jag säger det nu och jag har sagt det förr,du är en medgångspolitiker.
  Då nästa undersökning visar ett stöd för socialdemokraterna då är du tyst som en mus.

 2. Magnus E

  Jag tycker att de där är bara en buffel och båg undersökning, man måste kolla till helheten och då är det så att Fredrik har suttit som statsminister och alla känner till honom, men de är ju så att ju mer Stefan visar fram sig och svenska folket får se honom så kommer de bli en sådan effekt att dom kommer fatta förtroende för honom.

  Fredrik har ett par saker som är negativa för honom och de är hans allians, är tex svenska folkets förtroende för centern , kd och folkpartiet som jag tror kommer bli borgarnas fall.

 3. Jergen Puckel

  Och det här inlägget tycker du var värdigt en riksdagsman? Aningens fisigt tycker jag…

  Ta tag i den där båten istället! Lägg ut några bilder på din blogg som visar hur det vackra arbetet med båten tillsammans med din dotter fortskrider. Det blir ett spännande projekt!

 4. stefan

  Du borde veta att detta egentligen är en undersökning utan värde. Sittande statsminister brukar få bättre siffror än oppositionsledaren. Särskilt, som i detta fallet, när den senare är rätt ny och oprövad. Det här ser ut som ett nytt försök att flytta fokus från en havererad politik.

 5. stefan

  BTW!! Har du helt slutat att besvara (kritiska) inlägg? Eller är det så enkalt att du inte klarar av det? Sanningen är svår att slå sönder, kanske!?

 6. Daniel

  Den undersökningen har mindre värde än använt toapapper. Jag kan skriva skit på en pappersnäsduk också, det betyder inte att det är sant.

  Om jag gick runt på bara t.ex. Östermalm i Stockholm och frågade så skulle rika knösar givetvis svara att han är bäst. Fråga resten av landet, siffrorna blir rejält annorlunda då.

  För er som faktiskt gillar honom – kom ihåg att han är en lögnare och han hatar er om ni inte är rika, vita och heterosexuella. Alla andra hatar han. Det syns tydligt i hans ögon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.