Edward Riedl (M)

Umeå växer så det knakar

I söndags cyklade jag fram och åter till mitt löpspår. På väg hem såg jag återigen alla byggkranar som finns inne i centrala Umeå. Det är fantastiskt att så många vill komma och bo i vår vackra stad.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

2 kommentarer

 1. Lars Gidlöf

  Hej

  Du brukar ju med jämna mellanrum i dina bloggar skryta med hur bra Borg är samt hur mycket mer pengar en vanlig arbetare fått sen ni infört jobbskatteavdraget.

  Nu är jag ingen ekonomisk expert, men jag är en av de största vinnarna på detta då jag tjänar mer än 500000 per år.

  Men en sak jag funderar över, för många år sedan hörde jag någon ekonom säga att man aldrig skall stimulera en ekonomi i högkonjuktur med mer pengar, utan då skall man samla i ladorna och sen stimulera ekonomin i dåliga tider.

  Varfr har Alliansen gjort tvärtom för?

  Sen undrar jag, om nu alla fått så mkt mer pengar i plånboken, varför är svensken mer skuldsatt nu för än då Ni tillträdde 2006?

  Är det inte så att folk endast kännt att ”oj,nu har jag mer pengar, då kan jag låna mer till hus,bil mm”,men egentligen har de inte haft råd.

  Eftersom du brukar som sagt skryta över detta i dina bloggar så tror jag nog du har kunskap att svara på dessa frågor, för annars ser jag inte hur du anser dig kunna skryta över något du inte förstår.

  Du har ju fortfarande inte svarat mig på frågan jag ställde om hur ekonomin såg ut 2006 när Ni tog över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.