Edward Riedl (M)

Kjell Edlundh kan aldrig bli friad

Idag fanns det återigen en stor bild på Kjell Edlundh i tidningen där det gick att läsa vad han är misstänkt för. Jag tänker inte ens gå in på själva grundfrågan till det han står anklagad för. För detta finns en särskild ordning i vårt land. Men alldeles oavsett om Kjell blir friad eller fälld i domstolen kommer han för alltid att vara dömd i människors ögon genom medias försorg. Sådan genomslagskraft har media när namn och bild publiceras på en person som är misstänkt för brott. Det borde väcka till eftertanke hos de allra flesta. Kjell Edlundh är socialdemokrat och det är därför jag faktiskt kommenterar detta. För hade han tillhört mitt parti eller alliansen hade jag anklagats för att tala i egen sak. Är det verkligen rimligt att smula sönder en människas rykte och gärning innan dom fallit?

Jag har lärt känna Kjell i hans olika politiska roller för ett motståndarparti och han har genom åren vunnit min respekt för det arbete han gjort. Klok, kunnig, engagerad och med ett varmt hjärta har han tagit sig an sina olika uppdrag. Alldeles oavsett utgången på det här hoppas jag verkligen att han blir korrekt avtackad för sina olika uppdrag han uppburit.

Edward Riedl (M)

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Leif

    Nu verkar år av klagomål äntligen kommit fram till dig. Bra Edward, du höjer dig själv med sådana här inlägg.

  2. Elisabeth Uddén

    All heder åt dig Edward !!! Det är ofattbart att man låter spekutationerna valsa runt i media samt att man puplicerar och dömer en medmänniska innan dom fallit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.