Edward Riedl (M)

Moderaterna lyfter i den lokala opinionen

Nu har SCB (Statistiska Centralbyrån) presenterat väljarsympatierna nedbrutet per län. I Västerbotten lyfter Vi moderater ordentligt i opinionen från 15,5% i maj-mätningen till 19,8% nu i novembermätningen. Det gör att vi moderater i Västerbotten dessutom nu lyfter trots att moderaterna nationellt tappar lite i opinionen. Det är troligen ett resultat av att vi jobbar väldigt mycket utåtriktat med att knacka dörr, prata politik utanför affärer och mycket annat för att lyssna vad människor i Västerbotten tycker är viktigt och även bygga förtroende för vår politik. Det känns mycket glädjande att allt fler västerbottningar tycker att vi gör ett bra jobb. Det är ett gott betyg för alla moderater som jobbar hårt i hela Västerbotten. Vi har nu siktet inställt på valet 2014. Vi kommer att jobba stenhårt varje dag hela vägen för att Västerbotten ska bli ännu lite blåare. Det gör vi genom att erbjuda den sammantaget bästa politiken och genom att vara ute och lyssna och prata med människor.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Leif

    Tycker det är tråkigt att ”ni” inte vill prata med sådana som mig när ni är ute. Såg er en gång på stan, gick förbi, sökte ögonkontakt men jag antar att min klädsel inte ingick i dom värdiga nog att prata med. Så jag fick bara gå förbi.

  2. lf

    Som vanligt litar moderaterna på oponionsmätnigar när det går bra.Och som vanligt slår Edvard Riedel sig för bröstet och hänvisar till dammsugarmetoden,politik utanför köpcentra m.m.
    Du har inget som helst belägg för att människor anammar er politik bara för att ni står utanför köpcentrum.
    En så billig retorik trodde jag inte en moderat riksdagsman skulle använda sig av.

  3. Edward Riedl

    Svar till Leif (2012-12-05 10:34)
    Jag stannar alltid och pratar med människor som vill prata med mig. Däremot går jag av förklarliga skäl inte fram och pratar med alla som tittar på mig. Vill du prata är det bara att hojta till.

  4. Edward Riedl

    Svar till lf (2012-12-05 19:53)
    Jag tror det har betydelse att vi moderater har blivit mycket bättre på att vara ute och lyssna på människor om vad de tycker är viktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.