Edward Riedl (M)

Besök på Logica

I veckan gjorde jag och några moderata riksdagskollgor ett besök på Logica som jobbar med ITS (intelligenta transportsystem). Med bättre teknikanvändande kan vi bygga bort köer och öka kapaciteten i befintlig infrastruktur. Det hade varit intressant om Umeå provade den här tekniken för att få bättre trafikflöden. Vi är precis i början av en spännande utveckling på det här området och Sverige har goda möjligheter att vara bland de världsledande på området.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Leif

    Hade hoppats att du skulle kommenterat hur illa det ser ut med de fattiga barnen i Umeå. Sen kom jag ju på att det är eran politik som skapar dessa fattiga barn. Förlåt mig!

  2. Lars Gidlöf

    Hej

    Jag skickade in en kommentar för par veckor sen men ser inte att Ni tagit in den så jag skriver den igen.

    Ni brukar allt som oftast skryta över Alliansens sätt att sköta ekonomin samt hur duktig finansminister Borg är och jag har då lite frågor.

    För många år sedan läste jag en artikel att man inte skulle elda på en högkonjuktur med lägre skatter så då undrar jag varför Ni gjorde just detta 2006-2007?

    Sen en annan sak, Ni skryter ofta hur mycket pengar folk har fått efter Era skatteavdrag, men hur kan det då komma sig att folket bli mer och mer skuldsatta? Kanske skattesänkningarna gjort så att folk tror de klarar låna mer och därigenom skuldsätter landet?

    Och jag har flera gånger frågat dig hur Sveriges ekonomi såg ut 2006 då Alliansen tog över? Jag vet en företrädare för Alliansen som skröt över vilken bra ekonomi de tog över, vad anser Herr Riedl då?

    Jag får kanske skicka denna kommentar till andra då du verkar inte kunna/vill ta in kommentarer

  3. Edward Riedl

    Svar till Lars Gidlöf (2012-12-07 11:06)
    Du har visst fått in den. Jag har besvarat den redan. Jag föreslår att du letar dig bakåt bland bloggarna och läser svaret där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.