Edward Riedl (M)

9 km av 270 km fram till och med år 2025 är ingen Norrbotniabana

Socialdemokraterna har nu gett besked i frågan om Norrbotniabanan. De har budgeterat för att bygga 9 km av totalt 270 km fram till och med år 2025. Dessa 9 km går från Umeå ut till Dåva och finns redan med i Västerbottens och Norrbottens länstransportplaner som ett industrispår. Det är ingen satsning på Norrbotniabanan utan kvalificerat blufferi gentemot väljarna i Västerbotten som faktiskt, med medias hjälp, tror att en socialdemokratisk regering skulle bygga Norrbotniabanan direkt vid ett eventuellt maktskifte. Så är inte fallet.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

2 kommentarer

 1. Kjell Hedman

  Men bara för att du säger nej till Norrbotniabanan så behöver vi andra inte tycka som dej. Men ser det går nu insamlingar för namnunderskrifter om den. För det är som det står på dom att alla Alliansriksdasmän i Västerbotten kommer från södra delarna av länet och dom har ju fått byggt Botniabanan och är inte intresserade av norra delen av länet. Fast väljare underlaget är lika stort i norra delarna.

  Men sedan är det ju en STOR lögn påstå att det bara ska byggas 9 km… Tycker du ska hålla dej till sanningen. Du vet ju vad du lovade dina väljare före valet 2010

 2. lf

  Men snälla Edvard man fick höra på Rapport på inställda tåg i dag. 7 grader kallt och upphållsväder.Det är ingen bluff.
  Vad säger du till resenärer.
  Du sitter ju i trafikutskottet.
  Svara väljare och resenärer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.